2013 - Am lansat pentru voi noua bere Bürger Natur Grapefruit la sticlă.

  Bürger Natur Grapefruit este o băutură mixtă de bere combinată cu fresh de grapefruit cu alc. 2%, care se potriveşte perfect gusturilor femeilor, dar şi bărbaţilor.

  Acum vă puteţi delecta încercând combinaţia perfectă de bere şi fresh de grapefruit din Burger Natur Grapefruit!


2012 - Bürger Natur Lemon !

  Anul 2012 a dus schimbări atât în ceea ce priveşte îmbunătăţirea reţetei iniţiale, cât şi trecerea la un alt ambalaj inspirat de elemente ale ambalajului iniţial. În vara anului 2012, se lansează pe piaţă Bürger Natur Lemon o combinaţie de limonadă (58%)şi bere (42%) cu un gust plăcut pentru persoanele îndrăzneţe şi dornice de senzaţii interesante.

2009 - Bürger Fresh Pack !

  Anul 2009 aduce o schimbare atât în designul şi forma Pet-ului trecându-se de la culoarea maro pe verde şi la o formă mai atractivă, cât şi a tehnologiei utilizate. Începând cu acest an se foloseşte tehnologia Fresh Pack pentru o păstrare mai bună a prospeţimii berii un timp mai îndelungat, mărind astfel beneficiile berii Bürger.


2003 - Lansare bere Bürger !

  Lansată în anul 2003, berea Bürger a devenit în scurt timp berea preferată a românilor datorită gustului său unic obţinut din combinaţia apei de izvor de munte de la Stâna de Vale cu ingredientele de cea mai bună calitate, importate din Germania.

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.