Despre berea Bürger

   Lansată în anul 2003, Burger a devenit în scurt timp berea preferată a românilor datorită gustului său unic obţinut din combinaţia apei de izvor de munte cu ingredientele de cea mai bună calitate.

   Încadrată în categoria de bere Lager şi produsă după o reţetă originală germană, cu hamei din regiunea germană Hallertau şi apă de la Stâna de Vale, de la 1100 metri altitudine, berea BÜRGER Premium Pils se recomandă ca fiind o bere fină, cu aromă plăcută de hamei şi malţ şi gust caracteristic, amărui.

Ambalajul PET „Fresh Pack” păstrează berea Burger proaspătă pentru mai multă vreme, împiedicând pierderea de CO2 sau pătrunderea oxigenului, oferind totodată garanţia unui ambalaj uşor de manipulat, produs în condiţii de igienă perfectă, fără intervenţie umană.

Având o concentratie alcoolică de 4,8%, berea BÜRGER este îmbuteliată în flacoane de 0,5L, 1L, 2L şi 2,5L, respectiv în sticle şi doze de aluminiu de 0,5L, tehnologia folosită la îmbutelierea ei fiind asigurată de firma Steinecker, cel mai important furnizor de echipament pentru fabrici de bere din Europa.

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.